Αποστολες

Μπορώ να παρακολουθήσω την πορεία της παραγγελίας μου;
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου λαμβάνεις ένα email επιβεβαίωσης και λίγο αργότερα ένα email που περιλαμβάνει έναν σχετικό σύνδεσμο ώστε να παρακολουθήσεις την πορεία της.

Έχει καθυστερήσει η παράδοση της παραγγελίας μου, τι πρέπει να κάνω; 

Τα παπούτσια στέλνονται από αποθήκες που βρίσκονται στην Ελλάδα με χρόνο παράδοσης τις 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα ο χρόνος παράδοσης είναι 10-30 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές γίνονται από διάφορες συνεργατικές αποθήκες σε όλο τον κόσμο (Κίνα/Ινδία/Ε.Ε -Όχι από την Ελλάδα) και ανάλογα τα προϊόντα ενδέχεται να παραλάβετε σε πολλαπλά δέματα.

Πού απευθύνομαι σε περίπτωση προβλήματος με την παραγγελία μου; 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σου, στείλε μας email στο bohogr@gmail.com. ή μήνυμα στο facebook page μας (https://www.facebook.com/boho.gr)

Υπάρχει περίπτωση να περάσει από το τελωνείο η παραγγελία μου ;

Από 1η Ιουλίου 2021 και με βάση την αλλαγής της νομοθεσίας που αφορά τα δέματα με προέλευση το εξωτερικό, αυτά εκτελωνίζονται άμεσα χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Δεν έχει ζητηθεί ποτέ σε πελάτη μας να πληρώσει δασμούς.

Παρόλα αυτά, η παραμονή στο τελωνείο, καθώς και όλες οι υποχρεώσεις που προκύπτουν είναι υποχρέωση του πελάτη είτε είναι πελάτης λιανικής είτε πελάτης χονδρικής. Το κατάστημα μας δεν συνεργάζεται με τα εκάστοτε τελωνεία, τα οποία είναι δημόσια υπηρεσία.