Τροποι Πληρωμης

1.PAYPAL (πιστωτική / χρεωστική κάρτα)

To PayPal είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα συστήματα πληρωμών και εγγυάται την ταχύτητα και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών.

Η εταιρία PayPal Inc. έχει έδρα στην Καλιφόρνια, ΗΠΑ, ενώ η θυγατρική της PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A στο Λουξεμβούργο και αποτελεί  μία παγκοσμίου αποδοχής και αναγνώρισης λύση πληρωμών που πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο με τη μέγιστη αξιοπιστία. Από τη στιγμή που υποβάλετε την παραγγελία σας επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, το σύστημα σάς μεταφέρει αυτόματα στην ηλεκτρονική σελίδα του PayPal, όπου δημιουργείτε λογαριασμό, και εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας (Visa, MasterCard, American Express) και έτσι η πληρωμή γίνεται μέσω του συστήματος Paypal. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, η πληρωμή μπορεί να γίνει αυτόματα μέσω του λογαριασμού σας. Έτσι θα μπορείτε να στείλετε την πληρωμή με την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να μοιραστείτε πότε τις πληροφορίες της κάρτας σας με εμάς. Χρησιμοποιείστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες American Express, χρεωστικές κάρτες Maestro, κάρτες Visa Electron, Discover, Paypal credit.

2.STRIPE (πιστωτική / χρεωστική κάρτα)

H Stripe αποτελεί μιας απο της μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας πληρωμών παγκοσμίως. Προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (visa, mastercard κλπ.) εύκολα και με ασφάλεια. Η Stripe επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλεια των δεδομένων και συνεργάζεται με εμπειρογνώμονες ασφαλείας παγκόσμιας κλάσης. Όταν χρησιμοποιείτε τη Stripe, τα δεδομένα της κάρτας σας πληρωμής σας δεν αποστέλλονται ποτέ στους server μας.

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται πάντα μέσω του ίδιου τρόπου που έγινε η πληρωμή και πάντα σε 1-4 ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής σας από εμάς.